2021. február 18., csütörtök

Üdvözlet

Ezt a blogot azért nyitottam, hogy egy kicsit rendszerezettebben elérhető legyen az az információtömeg, ami a Klubrádió internetes, on-line hallgatásával kapcsolatban felmerülhet. Tagja vagyok a Facebookon az iKlubRádió csoportnak, de mivel a munkám mellett viszonylag ritkán tudok megfelelő mennyiségű időt a gép előtt (ezzel) tölteni, inkább egy kis "tudásbázis" építésével próbálok segíteni. Ez egyébként még akkor is jól jöhet, ha a rádió végül visszakapja a 92,9 MHz-es budapesti frekvenciáját, on-line rádiózással kapcsolatos problémái bármikor, bárkinek lehetnek és ez itt marad.
A Facebook hírfolyammal az a baj(?) - ahogy az elnevezésből adódik -, hogy folyam. Hacsak nem tudja valaki egészen konkrétan, hogy mire akar rákeresni óriási mennyiségű információt kell átpörgetni, mire egy-egy bejegyzés ikszedik kommentjében megtalálja a választ a kérdésére. De ha nincs türelme, elég rutinja, természetesen fel fogja tenni a kérdését egy új hozzászólásban, amire megint jönnek kommentben a válaszok, megoldások és a "folyam" csak hízik, hízik a végtelenségig. Bár látom, hogy születnek megosztott Facebook-os dokumentumok (legalább is egyet [hanghibák...] most észrevettem, be is fogom linkelni a megfelelő címszó alá később), de ezek is "elveszhetnek" a gyakorlatlan felhasználó szeme elől.
Bármilyen a tartalommal, vagy a megjelenéssel kapcsolatos javaslatot, ötletet, témafelvetést szívesen fogadok a pitare.neyba@gmail.com címre és időmhöz, energiámhoz mérve megpróbálom azt fel- és bedolgozni a blogba.

A blog fejlécképét a csoportból "nyúltam le" INNEN, ha esetleg sérteném a készítő szerzői jogait, természetesen lecserélem és köszönöm, ha hozzájárul.

Hadd szóljon!